«Σχολική Εκδρομή με φίλους» στο Θέατρο Βράχων

Written by on 25 Ιουνίου 2018

Η «Σχολική Εκδρομή» του Νίκου Πορτοκάλογλου, το οδοιπορικό συνάντησης και σύμπραξης με τις εφηβικές χορωδίες των Μουσικών Σχολείων που ξεκίνησε το χειμώνα, έκανε την Αθηναϊκή της στάση στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός μαζί με τις χορωδίες των Μουσικών Σχολείων Πειραιά & Λάρισας αλλά και την χορωδία Con Anima, ταξίδεψαν το κοινό που δεν σταματούσε να τραγουδά. Τη βραδιά φώτισαν ακόμη περισσότερο με την παρουσία και τα τραγούδια τους αγαπημένοι φίλοι του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo, η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

 

Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του στήνοντας μια συναυλιακή γιορτή γεμάτη από όμορφες μελωδίες, συγκινητικές ερμηνείες και μοναδικές στιγμές.

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη δωρεά 1000 μαθητικών εισιτηρίων στους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Παλλήνης, Πειραιά και Αθήνας και την Lidl Hellas που έχει αγκαλιάσει και στηρίξει από την αρχή το ταξίδι της «Σχολικής Εκδρομής».

Φωτογραφίες: Δήμητρα Κανάκη


Current track
Title
Artist